Myyntihevoset

Tältä sivulta löytyy tällä hetkellä myynnissä olevat hevoset.
Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, niin katsotaan olisiko meillä tiedossa Sinulle sopivaa hevosta, jota ei ole vielä lisätty sivulle !

Otamme myös hevosia myyntivälitykseen kuten tähänkin saakka ! Jos sinulle on terve hevonen jonka myynnissä tarvitset apua, ota yhteyttä!

MYYDÄÄN NOPEILLA KAUPOILLA EDULLISESTI

9-vuotias n. 175cm korkea tamma Cäthe Corazán etsii pikaisesti uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.


i. Chinari ii. Cassini II iii.Capitol I          e. Chiara ei. Carolus I eii. Capitol I


Hevonen on täydessä kilpakunnossa. Ja vaikka hevosella ei ole vielä kilpailtu paljoa omistajan kilpailukiinnostuksen puuttuessa, kotona hyppää säännöllisesti 100-120cm tehtäviä ja ratoja. Varma hyppääjä, ei kiellä. Heti valmis kilpailuihin 90-100cm luokkiin, ja varmasti jo alkavalla kaudella nousee 110-120cm luokkiin. On käynyt parit pikkukisat ja paljon ulkopuolisissa valmennuksissa, ei katsele paikkoja eikä esteitä, ja käyttäytyy hyvin vieraissa paikoissa, on käynyt myös yön yli valmennusreissuja ja kaikki sujuu. On käynyt myös maastoestevalmennuksessa, voisi sopia siihenkin lajiin.

Ratsastettavuudeltaan on kiltti mutta reipas, ja vaatii säännöllistä ja kunnollista liikuntaa ja hyppäämistä. Soveltuisi varmasti parhaiten kilpailevaan kotiin missä treenataan paljon.

Kengitys, klippaus,lastaus jne sujuu.

Terveys tarkastettu 1/20 (rtg kaikki jalat + selkä) , ainoa löydös 2/5(lievä) kaviorustoluutuma etusissa, todettiin ettei vaikuta käyttöön, eikä ole vaikuttanut. Hevonen ollut koko ajan terve. Kuvat ja lausunto nähtävillä.

Raspaukset,rokotukset,madotukset jne ajantasalla.

Hinta 7000€

Tästä loisto ystävä treeneihin ja tulevalle kaudelle !

Hevonen nähtävillä lappeenrannassa maneesitallilla.

Kysy lisää Kristina Lindblad 0407577487

https://www.youtube.com/watch?v=Puor2x9ZzcQ

https://fb.watch/3wVBMkWzMn/