Mitä tarjoamme

Tallipaikat,ratsutus ja valmennuksetTallipaikat

Tarjoamme tallipaikkoja täysihoidolla

Tallilta löytyy 20x65m maneesi, jossa on 2022 kesällä tehty uusi pohja.  30x65m kenttä ja hyvät maastot. Käytössä monipuolinen estekalusto sekä kouluaidat.

Tallimme on uusi ja nykyaikainen; tallissa mm.pesukarsina lämpimällä vedellä, lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto, kuivatushuone,rehuhuone, wc, kahvio. 

Tallilla on hyväpohjaiset tarhat ja kesäisin laidunmahdollisuus. Tarjolla kuivaa heinää. Heinäruokinta 5x vrk. Juotto ulos myös talvisin.

Meille ovat tervetulleita myös kantavat tammat,varsat, orit ja nuoret hevoset!

Ratsutus

Tarjoamme ratsutuspaikkoja ja ratsutusta
Otamme ratsutettavaksi hevosia sisäänratsastukseen, jatkokoulutukseen tai valmisteltavaksi esim. laatuarvosteluihin tms. Valmistelemme ja esitämme hevosia myös nuorten hevosten tapahtumissa kuten Kyvyt-Esiin ja EBEF.

Hevosten ratsutus onnistuu niin koulu, este kuin kenttäratsastuksessa.

Meille voi tuoda hevosen ratsutuspaikalle johon sisältyy täysihoito&hevosen ratsutus tai tiloihimme voi tuoda hevosen Kristinalle ratsastettavaksi kertaluontoisesti.

Valmennukset

Tarjoamme valmennuksia tiloissamme, sekä Etelä-Karjalan alueella koulu, este sekä kenttäratsastuksessa

Kristina valmentaa ratsukoita kotitallillamme, sekä ympäri Etelä-Karjalaa. Oppilaita kilpailee aina kansallisella tasolla asti. Tallillamme hevostaan pitävien oppilaiden on mahdollista päästä kilpailuihin hevostensa kanssa hevosautomme kyydissä. Meiltä löytyy myös 2-hevosen traileri joka on vuokrattavissa!

Meillä käy myös säännöllisesti valmentamassa Petri Tolmunen ja Minna Pekkala.