Anna meidän esitellä itsemme

Tietoa meistä

Yritys

Yrityksemme on perustettu vuonna 2015 Kristinan sukutilalle Laihalan kylään. Yrityksen toiminnassa ovat päävastuullisten Kristinan ja Nikon lisäksi mukana etänä Helsingistä käsin myös Kristinan vanhemmat Markku ja Ritva Lindblad. Heiltä molemmilta löytyy vahva yrittäjätausta.

Hevoset Lindblad Oy aloitti toimintansa keväällä 2015 tarjoamalla ratsutusta, valmennuksia ja tallitöitä Etelä-karjalan alueella. Samana vuonna tilalle rakennettiin paikat 3 hevoselle, ja sinne muuttivat Kristinan oma hevonen ja kaksi vierasta hoidettavaa. 2016 valmistui vanhan navetan remontti 8-paikkaiseksi talliksi, haketarhat ja ratsastuskenttä. 2017 valmistui vanhan tallin kylkeen toinen siipi, josta löytyy 7 tallipaikkaa. Samana vuonna valmistui myöskin täyspitkä ratsastusmaneesimme !

2021 laajensimme kenttäämme 30×65m kokoiseksi ja parantelimme pohjaa. Lisäksi rakensimme pihaton. 

2022 uusimme maneesin pohjan, rakensimme kahvion, lisäsimme pihavaloja ja uusimme kentän valot. Lisäksi uudistimme vanhemman pihaton sekä valoimme tallin etupihan betonilla.

Kristina

Kristina on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hänen ratsastusharrastuksensa alkoi jo 3-vuoden iässä, ja on jatkunut siitä saakka. Kristina ratsasti ensin ratsastuskoulussa, jossa pääsi jo 7-vuotiaasta lähtien kilpailemaan koulu,- sekä esteratsastuksessa, aina kansalliselle tasolle saakka. 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen oman hevosensa, jolla nousi kouluratsastuksessa vaB-luokkiin. Tästä lähtien omia hevosia on ollut useampia.

Tällä hetkellä omia hevosia löytyy 4.
Nyt jo eläköitynyt Winona tamma jolla Kristina on kilpaillut koulua aina PSG-tasolle saakka, sen 2016 syntynyt poika Fürst Walzer "Ela" (i. Fürst Romancier) jolla Kristina on kilpaillut niin kenttä-, kuin kouluratsastuksessa,
-07 syntynyt siitostamma Florence WM i. First Wish ei. Don Schufro,
sekä -15 syntynyt kenttäruuna Kronos SW i. Ephebe for ever ei. Corland jonka kanssa Kristina on kilpaillut kenttää 100cm saakka ja rataesteitä 120cm asti.
 

Kristina aloitti opiskelut vuonna 2009 Ypäjän hevosopistolla, ja opiskeli kaksoistutkintolinjalla hevostenhoitajaksi, suuntautuen nuoren ratsuhevosen kouluttamiseen. Hän valmistui 2012 ylioppilaaksi ja remonttiratsastukseen suuntautuneeksi hevostenhoitajaksi. Vuonna 2013-2014 Kristina täydensi osaamistaan Itä-Suomen Liikuntaopistolla suorittaen liikunnaohjauksen perustutkinnon, ja 2017-2018 Ypäjän hevosopistolla suorittaen I-tason valmentajakoulutuksen. 2020-2021 Kristina suoritti SRL:n II-tason lajivalmentajakoulutuksen kouluratsastuksessa. 2022 Kristina valmistui ratsastuksenopettajaksi Ypäjän hevosopistolta.

Kristina on kilpaillut kouluratsastuksessa kansallisella tasolla PSG luokkiin saakka ja menestystä on tullut myös nh-luokissa. Esteillä hän on kilpaillut 120cm saakka, keskittyen erityisesti nuoriin hevosiin. Kenttäratsastuksessa  hän on kilpaillut 100cm saakka, erityisesti nuorilla hevosilla mm. avant sarjaa jo useana vuotena hyvin tuloksin.

Niko

Niko on aktiivisesti mukana yrityksen kaikessa toiminnassa ja tuttu näky tallissa, tai avantin kyydissä hevosia ruokkimassa.

Tallin normaaleiden arki-askareiden lisäksi Niko vastaa mm. yleisestä tilojen ja koneiden kunnossapidosta ja huollosta. Jos jokin menee rikki niin Niko korjaa!

Maaseutu on Nikolle tuttu paikka entuudestaan, ja hän onkin nuorena viettänyt paljon aikaa isovanhempiensa maatilalla tottuen tilan töihin. Hevosten pariin Niko on myöskin päätynyt jo nuorempana sisarensa aktiivisen hevosharrastamisen myötä.